Powerpeers groene stroom – ervaringen, tarieven & reviews

Powerpeers logo

Denk je eraan om over te stappen naar Powerpeers? Dat is een uitstekende keuze! Powerpeers onderscheidt zich als een energieaanbieder die niet alleen 100% groene stroom levert, maar ook een perfecte score van 10 verdient. Benieuwd waarom? Lees verder!

Vergelijk Powerpeers en andere aanbieders

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review
Écht Groene Stroom
Average rating:  
 1 reviews
 by Jelle
Afgelopen jaar hier gezeten

Tot en met dit jaar zat ik hier. Weinig problemen mee gehad, behalve dat de stroomprijzen (net als alle tarieven) vrij prijzig waren in 2022, maar daar... Lees meer

Transparantie in groene energie

Met Powerpeers ben je niet alleen verzekerd van groene energie, maar ook van maximale transparantie. Je hebt de mogelijkheid om zelf te kiezen welke duurzame energieproducent jouw stroom opwekt. Dit betekent dat je precies weet waar je groene energie vandaan komt en hoe het wordt geproduceerd.

Voorbeelden van duurzame energieproducenten:

  • Zonne-energie van de zonnepanelen op het dak van de biologische boerderij van Familie Jansen in Limburg.
  • Windenergie van de moderne windturbines op het terrein van de familie De Vries in Friesland.

Waarom Powerpeers?

  1. Diverse Keuzemogelijkheden: Bij Powerpeers heb je de vrijheid om te kiezen uit een breed scala van duurzame energieproducenten, variërend van lokale boeren tot innovatieve ondernemers.
  2. Inzichtelijk Dashboard: Het overzichtelijke dashboard van Powerpeers geeft je real-time inzicht in je energieverbruik, waardoor je bewuster met energie kunt omgaan.
  3. Milieubewust Gas: Naast groene stroom biedt Powerpeers ook milieubewust gas, zodat je een complete duurzame energieoplossing hebt. Daarbij kun je kiezen uit CO2-gecompenseerd gas en zelfs groen gas uit biogas.
Een biogas central in Duitsland
Biogas centrale in Duitsland die groen gas levert (dit is slechts een voorbeeld). Of bovenstaande centrale een leverancier voor Powerpeers is ons niet duidelijk.

Ervaring van een tevreden klant

Ik ben overgestapt naar Powerpeers omdat ik niet alleen groene stroom wilde, maar ook de mogelijkheid wilde hebben om zelf mijn energieproducent te kiezen. In de zoektocht naar de beste groene energieleverancier kwam ik Powerpeers tegen, en ik was meteen overtuigd.

Waarom ik voor Powerpeers heb gekozen:

  1. Persoonlijke Keuze: Het feit dat ik zelf kon kiezen uit diverse duurzame energieproducenten sprak me enorm aan. Het geeft een gevoel van betrokkenheid bij mijn energiebronnen.
  2. Eenvoudig Overstappen: De overstap naar Powerpeers was eenvoudig en snel, mede dankzij de duidelijke tarieven en de soepele overstapservice.
  3. Milieubewuste Keuze: Powerpeers gaat verder dan alleen groene stroom; het biedt ook milieubewust gas, waardoor ik mijn volledige energievoorziening duurzaam heb gemaakt.
  4. Lage prijs: vaak is Powerpeers een van de goedkopere (groene) stroomaanbieders

Kortom, Powerpeers heeft mijn verwachtingen overtroffen en verdient een cijfer 10.

Ben jij ook op zoek naar groene energie met maximale keuzevrijheid en transparantie? Dan is Powerpeers de ideale energiepartner voor jou!

Tarieven

De tarieven van Powerpeers verschillen vaak per maand. Gebruik de groene stroomvergelijker om de tarieven van Powerpeers te vergelijken met andere groene stroomaanbieders.

Vergelijk Powerpeers en andere aanbieders

Scroll naar boven