Contractwekker energieprijzen: echt groene stroom

Contractwekker voor groene stroom – per email de beste prijzen

Wil jij een seintje ontvangen wanneer jouw stroomabonnement verloopt? Bekijk de Contractwekker van Echt-Groene-Stroom.nl ⏰⚡:

 

Over de contractwekker van Écht-Groene-Stroom.nl

  • Ontvang een email wanneer jouw stroomabonnement verloopt
  • Wij vergelijken alleen écht groene stroomleveranciers
  • Blijf verzekerd van de beste prijzen
  • Let er altijd wel op dat u zelf de goede contractdata invoert, zodat u niet te vroeg overstapt.

Over Echt-Groene-Stroom.nl

Wist je dat een groot deel van de stroom die verkocht wordt als groene stroom niet écht groen is? Door een simpel trucje met certificaten kunnen aanbieders grijze stroom als groene stroom verkopen.

Dit heet ook wel groene stroom. Echt-groene-stroom.nl vergelijkt alleen écht groene stroomproducten. Met de bovenstaande contractwekker zorg je er voor dat je tijdig een mailtje ontvangt wanneer jouw contract bijna verloopt.

Dat is handig, want minstens elk jaar veranderen de stroomprijzen. Op het moment dat de prijzen omlaag gaan kun je dan meteen profiteren van de betere stroomprijzen. Want ja, ook voor groene stroom veranderen de prijzen regelmatig. Zo is groene stroom vaak een stuk goedkoper dan je denkt.

Zelfs als de stroomprijzen stijgen kun je goedkoper uit zijn. Dat komt doordat (groene) stroomaanbieders vaak welkomstkortingen geven. Deze lopen soms wel op tot enkele honderden euro’s bij het afsluiten van het contract. Door bijvoorbeeld elk jaar weer opnieuw naar de stroomprijzen inclusief welkomstkortingen te kijken kun jij blijven profiteren van goede stroomprijzen.

Ben je nu al toe aan een nieuw energiecontract? Wist je dat een écht groene stroomcontract vaak niet eens duurder is? Bekijk de prijzen en sluit meteen een contract af.

Vergelijk direct écht groene stroom

Scroll naar boven