Over Ons

Wie is Echt-Groene-Stroom.nl?

69% van de Nederlanders denkt dat zij groene stroom hebben. Een groot deel van de groene stroom is echter grijze stroom die is verkocht als groen met een slimme truc (bekijk het filmpje van Arjan Lubach). Transparantie over welke stroomaanbieders nou echt groen en duurzaam zijn ontbreekt. Daarom hebben we de Groene Stroom Vergelijker ontwikkelt. Zo kunt u heel eenvoudig de beste én goedkoopste groene stroomleverancier van Nederland vinden.

Een ledlamp met groene energie

Duurzame energie is iets heel logisch. Energiemaatschappijen investeren veel in nieuwe windmolenparken en groene energiebronnen. Groene energie wordt steeds goedkoper. In veel gevallen betaalt een huishouden helemaal niet meer een hogere energierekening voor groene energie. Daarom is overstappen naar een groene stroomaanbieder iets heel vanzelfsprekends. Bent u al overgestapt?

Wij willen de groei van groene energiebronnen in Nederland graag beter faciliteren door voor u een duidelijk overzicht te geven van de groene energieleveranciers én de laagste prijzen. Overstappen op een groene energie aanbieder kost hierdoor nog slecht een paar minuten en u kunt soms zelfs geld besparen door een overstap.

Wij hopen dat we met de Groene Stroom Vergelijker de overstap op groene stroom nog gemakkelijker hebben gemaakt voor u. Bovendien krijgen groene energieleveranciers bij elke overstap mee middelen om te investeren in het produceren van duurzame groene energie. Daarnaast dragen we hiermee een steentje bij aan een schonere lucht in Nederland en een beter klimaat op wereldniveau. Zo kan iedereen iets doen. U kunt bijvoorbeeld gemakkelijk overstappen op een groene energieleverancier via Echt-Groene-Stroom.nl.

Hoeveel kunt u besparen op uw groene stroomrekening?

Op de Nederlandse energiemarkt zijn er steeds meer Groene Stroomaanbieders. Dat is prachtig! Maar welke is het beste? Welke Groene Stroomleverancier kan u het beste aanbod geven?

Daarvoor kunt u bij Echt-Groene-Stroom.nl de Groene Stroom Vergelijker invullen. We hopen hiermee de markt voor groene energie in Nederland nog completer te maken.

Ons doel is namelijk om meer huishoudens over te halen een duurzaam energiecontract te nemen. Dit is onze manier om ons steentje bij te dragen aan een beter milieu en een verlaging van de CO2 in Nederland en in de wereld.

Scroll naar boven