Vattenfall groene stroom? – Reviews, tarieven & meer

Vattenfall logo

Overweeg je een overstap naar Vattenfall? Voordat je een beslissing neemt, is het belangrijk om te weten dat Vattenfall een duurzaamheidsscore van 4,3 uit 10 heeft. Laten we de ervaringen, tarieven en duurzaamheidsinspanningen van Vattenfall eens nader bekijken.

Matige duurzaamheidsresultaten

Vattenfall staat bekend als een grote energieleverancier, maar de duurzaamheidsscore van 4,3 roept vragen op over de inzet voor groene energie. Hoewel Vattenfall stappen zet in de richting van duurzaamheid, lijkt het nog niet voldoende te zijn om een hogere waardering te verdienen.

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review
Écht Groene Stroom
Average rating:  
 0 reviews

Duurzaamheid bij Vattenfall:

  1. Groene Energieaanbod: Vattenfall biedt groene energie, maar de mate van duurzaamheid is niet zo hoog als bij sommige andere energieleveranciers. Ze bieden bijvoorbeeld wél weer opties aan voor groen gas.

Tarieven bij Vattenfall

Hoewel tarieven een belangrijke factor zijn bij het kiezen van een energieleverancier, lijkt Vattenfall hier niet per se in uit te blinken. De tarieven zijn niet altijd even concurrerend en kunnen variëren afhankelijk van het type contract dat je kiest.

Vergelijk groene stroomaanbieders en Vattenfall

Conclusie:

Vattenfall heeft nog een weg te gaan op het gebied van duurzaamheid en tarieven. Als duurzaamheid een belangrijke factor voor je is, zou je wellicht andere groene energieleveranciers kunnen overwegen met een hogere duurzaamheidsscore en transparantie over hun groene energiebronnen. Overweeg zorgvuldig of Vattenfall aan jouw verwachtingen voldoet voordat je een definitieve beslissing neemt.

Vergelijk groene stroomaanbieders en Vattenfall

Scroll naar boven