Pure energie logo

Overstappen naar Pure Energie – Ervaringen, Reviews & Tarieven

Wil jij overstappen naar Pure Energie? Dat is een hele slimme stap naar een duurzamer leven, want Pure Energie is al meerdere jaren de nummer één van Nederland in het leveren van écht groene stroom.

Waarom is Pure Energie daadwerkelijk het groenste energiebedrijf van Nederland?

  • Pure Energie levert windenergie en zonne-energie die in Nederland is opgewerkt.
  • Pure Energie koopt geen energie in, maar produceert dus 100% de energie die ze zelf leveren.

In het onafhankelijke Onderzoek Duurzaamheid Nederlandse Stroomleveranciers van Greenpeace, Natuur&Milieu, Consumentenbond en WISE uit 2019 scoort Pure Energie een 10! Daarmee is Pure Energie een van de meest duurzame energieleveranciers van Nederland.

En dat is iets om zeer trots op te zijn, maar ook een hele goede reden om direct over te stappen naar Pure Energie.  

Pure Energie reviews

Wat vinden anderen van van de groene stroom van Pure Energie?

Bij het plaatsen van een review ga je er akkoord mee dat we jouw gegevens verwerken & opslaan.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review
Écht Groene Stroom
Average rating:  
 1 reviews
 by Jelle
Tijdje geleden, goede ervaringen

De laatste keer dat ik bij Pure Energie zat is al weer een paar jaar geleden. Altijd prima ervaringen mee gehad.

Overstappen naar Pure Energie

Pure Energie is al 7 jaar op rij uitgeroepen tot de meest groene energieleverancier van Nederland. Dat is een hele prestatie! Daarom is overstappen naar Pure Energie altijd een goed idee.

Kies zelf waar je stroom vandaan komt

Je kunt zelf kiezen waar je groene stroom vandaan komt. Letterlijk! Kies zelf de windmolen of het zonnepaneelpark die jouw groene stroom gaat produceren.

Maar Pure Energie wil je ook helpen bij het installeren van zonnepanelen op je eigen dak, zodat je zelf een energieproducent wordt.

Pure energie thuis

Groen gas van Pure Energie

Gas is niet zo goed voor het milieu door de CO2-uitstoot bij het verbranden van gas. Toch zijn veel huishoudens (nog) afhankelijk van gas. Bijvoorbeeld voor warm water en verwarming. Beter kun je dus zo snel mogelijk van het gas afgaan. En voor het gas waarvan je afhankelijk bent, kun je beter de CO2-uitstoot standaard compenseren in je energiecontract.

Dit doet Pure Energie voor je.

Tot het moment dat jouw huis gasvrij is, compenseert Pure Energie je gasverbruik met de hoogst mogelijke standaard: Gold Standard van het Wereldnatuurfonds. Pure Energie garandeert dat je gasverbruik 100% wordt gecompenseerd met projecten van het Wereldnatuurfonds.

Dan compenseer je je gasverbruik en draag je tegelijkertijd bij aan een duurzame wereld.

Overstappen naar Pure Energie zakelijk

Pure Energie heeft ook een zakelijk pakket: Pure Energie zakelijk. Ook Pure Energie zakelijk krijgt een dikke 10 in het duurzaamheidsonderzoek. Daarmee is Pure Energie ook zakelijk de meest duurzame energieleverancier van Nederland.

Waarom? Precies om dezelfde redenen: Pure Energie blinkt uit in het direct leveren van 100% groene stroom die ze zelf opwekken. Slim.

Wil je als bedrijf duurzamer zijn? Ga dan zeker in zee met Pure Energie als je energieleverancier.

Windmolen Nederland

Hoe groen is Pure Energie?

Heel groen!

Pure Energie is al in 1995 begonnen met het produceren en leveren van groene energie. Sinds dat moment hebben ze meer dan 74 windmolens gebouwd in Nederland en al meer dan 50.000 zonnepanelen geplaatst.

De stroom die ze zelf met deze windmolens en zonnepanelen opwekken, leveren ze direct aan hun particuliere en zakelijke klanten.

Daarom zijn ze al maar liefst 7 keer op rij uitgeroepen tot meest duurzame energieleverancier door het Onderzoek Duurzaamheid Nederlandse Stroomleveranciers. In dit onderzoek wordt daadwerkelijk het duurzame karakter van de energieleveranciers in Nederland onderzocht, met name op waar hun stroom vandaan komt en waarin de energiemaatschappijen investeren.

Het is dus een hele prestatie dan Pure Energie al 7 jaar op rij de meest duurzame energiemaatschappij van Nederland is.

Pure Energie groene stroom tarieven

Je wilt niet voor verrassingen komen te staan. Maar ik daag je uit: Laat jezelf verrassen met hoe betaalbaar groene stroom van Pure Energie kan zijn.

Vul hieronder de groene stroomvergelijker in en ontdek het zelf.

Vergelijk Pure Energie en andere aanbieders

Scroll naar boven