ZZP Groene Energie: Stroom & Gas

Als ZZP’er bijdragen aan een groenere toekomst? Kies voor echt groene stroom!

Als zelfstandige professional weet u dat elke beslissing die u neemt, direct invloed heeft op het succes van uw onderneming. U hebt passie voor wat u doet, streeft naar uitstekende dienstverlening en wilt onderscheidend en competitief blijven in de markt. Maar hoe zit het met uw ecologische voetafdruk? Het kiezen voor echt groene stroom kan zowel uw bedrijfsimago versterken als bijdragen aan een beter milieu.

Dit zijn een aantal groene zakelijke aanbieders met hun duurzaamheidsscores erbij. Hoe hoger, hoe beter. We voegen continu nieuwe aanbieders toe.

Pure Energie
10
Erg groen!
Vergelijk contracten
Budget Energie
8,1
Redelijk groen
Vergelijk contracten
Eneco
5,4
Nog niet groen
Vergelijk contracten

Vergelijk privé stroomaanbieders

Waarom echt groene stroom voor ZZP’ers?

Als ZZP’er werkt u vaak vanuit huis of een klein kantoor. Uw energieverbruik lijkt misschien onbeduidend in de grote energieschema’s, maar elke druppel helpt. Door te kiezen voor groene energie draagt u bij aan de afname van CO2-uitstoot en de bevordering van duurzame energiebronnen.

Groene energie: Niet langer een kostbare keuze

Het mooie is dat de markt voor groene stroom steeds toegankelijker wordt. De prijzen voor groene energie concurreren vaak met die van grijze stroom. Met behulp van energievergelijkers gericht op zowel particulieren als zakelijke gebruikers kunt u prijzen vergelijken en het meest voordelige contract kiezen dat bij uw situatie past.

Vergelijk Groene Stroom: Ook voor de ZZP’er

Voor ZZP’ers zijn er speciale energiepakketten beschikbaar die aansluiten op het unieke energieverbruik van een klein bedrijf. U kunt gebruikmaken van de Zakelijke Groene Stroom Vergelijker om aanbieders te vergelijken, of, als uw verbruik meer weg heeft van dat van een particulier, de particuliere vergelijker raadplegen.

Thuiswerkplek: Zakelijk of particulier contract?

Werkt u vooral thuis? Dan kan het in sommige gevallen voordeliger zijn om een particulier energiecontract af te sluiten, in plaats van een zakelijk contract. De voordelen van een particulier contract – zoals de bedenktijd van 14 dagen en mildere voorwaarden bij vroegtijdige opzegging – kunnen namelijk gunstiger uitpakken.

Wat betekent dit voor u?

Alles hangt af van uw specifieke situatie. Bent u een bescheiden gebruiker die zich niet kwalificeert als grootverbruiker? Kijk dan naar de voorwaarden van een particulier energiecontract. Bent u echter iemand die veel energie verbruikt voor bedrijfsdoeleinden en heeft u een kantoor aan huis met een eigen ingang en toilet? Dan kan een zakelijk contract de overhand hebben, met name als u in aanmerking komt voor BTW-aftrek.

De slimme stap naar groen

Als ZZP’er hebt u het voordeel van flexibiliteit. U kunt snel schakelen en beslissingen nemen die uw onderneming naar een hoger duurzaamheidsniveau tillen. Een overstap naar groene energie kan een deel van uw sociale en ecologische verantwoordelijkheid weerspiegelen. Dit kan niet alleen kosten besparen, maar ook uw bedrijfsidentiteit versterken.

Tot slot

Echt groene stroom kiezen is makkelijker dan ooit tevoren. Met tools zoals de Zakelijke Groene Stroom Vergelijker en de particuliere Groene Energie Vergelijker kunt u snel en gemakkelijk de beste deal vinden die past bij uw bedrijf en duurzaamheidsambities. Wacht niet langer; maak vandaag nog de overstap en toon de wereld dat uw onderneming staat voor meer dan alleen business – het staat ook voor een betere planeet.

Vergelijk hier uw echt groene stroom opties als consument

Scroll naar boven