OM Energie – Groene stroom, tarieven en reviews

Samen Om Energie Logo

Overweeg je de overstap naar OM Energie? Met een indrukwekkende score van 10 op 10 in de duurzaamheidstests van zowel WISE als de Consumentenbond, heeft OM Energie zich bewezen als een groene energieleverancier van de hoogste standaard. Laten we dieper ingaan op de ervaringen, tarieven en duurzaamheidsinspanningen van OM Energie.

Vergelijk alle groene stroomaanbieders

Vergelijk alleen de tarieven van Samen Om

Duurzaamheid bij OM Energie:

  1. Perfecte duurzaamheidsscore: OM Energie onderscheidt zich met een perfecte score van 10 op 10, wat aantoont dat hun toewijding aan groene energie onbetwistbaar is. Deze hoge waardering bevestigt dat OM Energie aan de top staat als het gaat om duurzaamheid.
  2. Transparantie: OM Energie biedt transparantie over de herkomst van hun groene energie. Met de groene stroom garantie weet je zeker dat je bijdraagt aan een duurzamere toekomst, ondersteund door feitelijke resultaten. Je kunt vaak zelfs de lokale corporatie selecteren. In ons geval konden we kiezen voor “Amsterdam Energie”.
Wanneer wij het invullen krijgen we meteen een aanbod voor de lokale corporatie, "Amsterdam Energie", erg leuk.

Tarieven bij OM Energie

Hoewel duurzaamheid voorop staat, is het ook relevant om de tarieven te overwegen. OM Energie, bestaande uit losse corporaties zonder winstoogmerk, biedt het tarieven die de groene keuze zowel milieuvriendelijk als financieel aantrekkelijk maken. Bekijk de tarieven op hun site.

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review
Écht Groene Stroom
Average rating:  
 0 reviews

Mogelijke ervaringen:

  1. Hoogste duurzaamheidsstandaard: De perfecte score van 10 geeft me het vertrouwen dat ik de groenste keuze maak met OM Energie. Het bewijst dat ze niet alleen praten over duurzaamheid, maar het ook in de praktijk brengen.
  2. Samen Om Principe: Het feit dat OM Energie bestaat uit losse corporaties en geen winstoogmerk heeft, spreekt me aan. Het “Samen OM” principe benadrukt een collectieve inspanning voor een duurzame toekomst, zonder commerciële belangen.
  3. Gunstige tarieven: De tarieven bij OM Energie zijn niet alleen vriendelijk voor het milieu, maar ook voor mijn portemonnee. Het voelt goed om te weten dat ik een positieve impact heb zonder dat het mijn financiën belast. Wel bieden ze op het moment van schrijven (december 2023) alleen een flexcontract aan en geen vast contract zoals sommige andere groene stroomaanbieders.

Je vindt de tarieven mogelijk niet in onze stroomvergelijker. Je vindt daar wel andere écht groene stroomaanbieders.

Vergelijk alle groene stroomaanbieders

Vergelijk alleen de tarieven van Samen OM

Samengevat

OM Energie positioneert zich als de ultieme groene energieleverancier met een perfecte score van 10 op 10. Hun “Samen OM” principe, gecombineerd met transparantie en gunstige tarieven, maakt OM Energie een voor de hand liggende keuze voor iedereen die op zoek is naar maximale groenheid zonder concessies te doen aan betaalbaarheid.

Overweeg OM Energie zeker als je een krachtige bijdrage wilt leveren aan een duurzame toekomst.

Maar we raden ook zeker aan om even in onze groene stroomvergelijker te kijken, aangezien daar vaak andere aanbieders bijzitten die ook echt groene stroom leveren en vaak goedkoper zijn.

Scroll naar boven