ENGIE Energie: Groene stroom, Reviews & Tarieven

Engie logo

Overweeg je een overstap naar een energieleverancier die duurzaamheid combineert met gemak? ENGIE Energie biedt een aantrekkelijke optie met een groene stroomcijfer van 7,7 op 10. Ontdek hoe ENGIE jou kan helpen om duurzamer te wonen zonder grote investeringen en met Nederlandse groene stroom.

Vergelijk Engie en andere aanbieders

Duurzaam gemak met ENGIE:

 1. Nederlandse groene stroom en CO2-gecompenseerd gas:
  • ENGIE levert altijd Nederlandse groene stroom, waardoor je bijdraagt aan de groei van duurzame energiebronnen in eigen land.
  • Het aangeboden gas is CO2-gecompenseerd, wat betekent dat de uitstoot elders wordt gecompenseerd, waardoor je jouw ecologische voetafdruk verkleint.
 2. Inzicht en besparen via gratis Energie-app:
  • Met de gratis energie-app van ENGIE krijg je inzicht in je energieverbruik en ontvang je tips om te besparen. Zo heb je de controle over je energiekosten en draag je bij aan een efficiënter energiegebruik.
 3. Uitstekende service, beoordeeld met een 8,0:
  • De service van ENGIE wordt gewaardeerd met een 8,0, wat duidt op tevreden klanten. Goede service betekent dat je kunt rekenen op ondersteuning wanneer dat nodig is.

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review
Écht Groene Stroom
Average rating:  
 0 reviews

Waarom kiezen voor ENGIE?

 • Duurzame Energiebronnen: ENGIE is toegewijd aan het leveren van duurzame energie en draagt bij aan de transitie naar hernieuwbare energiebronnen in Nederland.
 • Gebruiksvriendelijke App: Met de energie-app van ENGIE heb je alle tools bij de hand om bewust met energie om te gaan en tegelijkertijd kosten te besparen.
 • Lokale Betrokkenheid: ENGIE draagt bij aan het vergroenen van Nederland door te investeren in lokale groene energieprojecten.

Hoe stap je over naar ENGIE?

 1. Bezoek onze vergelijker
  • Kijk of je Engie kunt afsluiten via onze vergelijker voor scherpe tarieven. Kan dit niet. Ga naar de officiële website van ENGIE en bekijk de beschikbare energiecontracten en voorwaarden.
 2. Vergelijk Tarieven:
  • Vergelijk de tarieven van ENGIE met andere energieleveranciers om te zorgen dat je een contract vindt dat past bij jouw behoeften en budget.
 3. Lees Ervaringen:
  • Lees reviews en ervaringen van andere klanten om een goed beeld te krijgen van de service en klanttevredenheid.
 4. Gebruik de Energie-app:
  • Ontdek de functies van de ENGIE energie-app en hoe deze je kan helpen om bewust om te gaan met energie.
 5. Overstappen:
  • Als je overtuigd bent, kun je eenvoudig overstappen naar ENGIE. Let er wel altijd op dat je geen boete betaalt onder je huidige vaste contract.

Vergelijk Engie en andere aanbieders

Conclusie

ENGIE Energie biedt duurzaam gemak met Nederlandse groene stroom, CO2-gecompenseerd gas en een gebruiksvriendelijke energie-app. Met een focus op lokale betrokkenheid en een gewaardeerde service, kan ENGIE een geschikte keuze zijn voor wie op zoek is naar groener wonen zonder grote investeringen. Ontdek het gemak van ENGIE en draag bij aan een groener Nederland.

Scroll naar boven